יום שלישי, 6 במאי 2014

אבקות חלבונים (פלייליסט)

אבקות חלבונים (פלייליסט)

חלבון מי הגבינה הנו חלבון טבעי שמהווה כ-20% מכלל החלבון בחלב פרה. חלבון מי-גבינה בעל הערך הביולוגי הגבוה ביותר שקיים בטבע- 104%. מכיוון שחלבון מי-גבינה מסיס במים, יש לו יתרון שמתבטא בספיגה מהירה שלו בגוף ומטאבוליזם מהיר. יתרונות אלו חשובים מאוד לספורטאים ואנשים העוסקים בכל פעילות גופנית שהיא. הוא אינו קשה לעיכול ולכן משמש כתוסף גם לתינוקות, לאנשים לאחר ניתוחים בריאטריים, למבוגרים או לכל אחד שיש לו בעיות עיכול כלשהן.

אין תגובות:

פרסום תגובה